News

Μια ζωγραφιά για το Εθνικό Πάρκο

Με αφορμή τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου διέθεσε αναμνηστικά δώρα στους μαθητές των σχολείων που βρίσκονται εντός του Εθνικού Πάρκου, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τις πολύ όμορφες ζωγραφιές που μας ετοίμασαν, κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Εκ μέρους του Φορέα Διαχείρισης, ο κ. Δημήτριος Βαρέλης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ. συνοδευόμενος από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης επισκέφτηκε σχολικές μονάδες του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και συγκεκριμένα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία Παλαιοκάτουνου, Βουργαρελίου, Αθαμανίου και Κυψέλης, όπου και διέθεσαν τα δώρα στους μαθητές. Δώρα επίσης, δόθηκαν και στους μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων Ράμιας και του παραρτήματος Αγνάντων, του παραρτήματος Αγίου Χαραλάμπου, Πραμάντων, Ματσουκίου και Πλατανούσας.

Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το παιδικό τους ταλέντο και φιλοτέχνησαν έργα ζωγραφικής, εμπνευσμένα από το περιβάλλον γύρω τους. Μοναδικά τοπία, ζώα και φυτά, μνημεία και ότι άλλο τους έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από την καθημερινότητά τους στα ορεινά χωριά των Τζουμέρκων και του Περιστερίου, αποτυπώθηκαν με μοναδικό τρόπο, στις εκατό (100) και πλέον ζωγραφιές που συγκεντρώθηκαν συνολικά.

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.