News

ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2016

Ο Φορέας Διαχείρισης συμμετείχε και φέτος, με διάφορες δράσεις, στις εκδηλώσεις για το καλωσόρισμα των χελιδονιών που διοργάνωσε η  Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης είχε τη χαρά να επισκεφτεί τα Δημοτικά Σχολεία Πραμάντων και Ματσουκίου, καθώς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Βουργαρελίου, περνώντας ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων, περιελάμβανε την παρουσίαση με θέμα «Υποδεχόμαστε την Άνοιξη και τα Χελιδόνια», χάρτινες κατασκευές, καθώς και κατασκευή χελιδονοφωλιών με πηλό, ώστε τα ίδια τα παιδιά, έμπρακτα να καλωσορίσουν τα χελιδόνια, ετοιμάζοντας το «σπιτικό» τους.  Συνολικά υπολογίζουμε ότι ενημερώθηκαν για τα χελιδόνια και το μακρινό τους ταξίδι περίπου 50 μαθητές μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους.

Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό από τις φετινές μας δράσεις, παρουσία της κ. Κανακάρη Δέσποινας, Ξεναγού του ΚΠ Πραμάντων στα σχολεία που επισκεφτήκαμε και της κ. Γεροδήμου Λεμονιάς, Προσωπικό ΚΠ Βουργαρελίου στο ΚΔΑΠ Βουργαρελίου.

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.