News

Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και χρήση εξωτερικού απινιδωτή

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο κτίριο του Γυμνασίου/Λυκειακών Τάξεων Αγνάντων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Άρτας διοργάνωσε σεμινάριο εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή με μεγάλη συμμετοχή.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν είκοσι δυο (22) εκπαιδευόμενοι από την περιοχή και οι οποίοι είναι κάτοικοι από τα χωριά Άγναντα, Αθαμάνιο, Βουργαρέλι, Γραικικό, Κυψέλη, Κτιστάδες, Πλατανούσα, Χουλιαράδες.

Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και χρήση εξωτερικού απινιδωτή.

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ. κος Σεραφείμ Φελέκης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτριος Βαρέλης, το προσωπικό του Φορέα, καθώς και ο τοπικός Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγνάντων κος Χριστόφορος Κοντογιώργος.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Ηπείρου για την τοποθέτηση εξωτερικών φορητών απινιδωτών, ο Φορέας Διαχείρισης στις 30 Δεκεμβρίου του 2016 τοποθέτησε αυτόματο εξωτερικό  απινιδωτή στο Κέντρο Υγείας Αγνάντων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ Άρτας και ιδιαίτερα προς το Συντονιστή του ΕΚΑΒ Άρτας κ. Παντελή Νικολό και προς τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Άρτας για την άμεση ανταπόκριση και αφιλοκερδή συμβολή τους, τον Δ/ντη της σχολικής μονάδας κ. Χρυσόστομο Τσάγκα για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής σεμιναρίου, καθώς και τους κατοίκους των χωριών που συμμετείχαν, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς όλους.

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.