News

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκδοση των πρακτικών του Θερινού Σχολείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι   ό τ ι,

ο  Φορέας Διαχείρισης προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατάθεση προσφορών για την έκδοση, σε τριακόσια αντίτυπα (300 τμ) ,των πρακτικών του θερινού σχολείου που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στο Συρράκο.

Αναλυτικότερα, η έκδοση των πρακτικών πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Σχήμα: 17Χ24
  • Σελίδες: 200
  • εκτύπωση Α/Μ
  • Εξώφυλλο με αυτιά: εκτύπωση 4χρωμη
  • Χαρτί εσωτερικό: chamois 100 gr
  • Χαρτί εξωφύλλου velvet 300 gr
  • Πλαστικοποίηση ματ μονής όψης εξωφύλλου
  • 300 αντίτυπα

Το υλικό προς εκτύπωση θα δοθεί από τα γραφεία του Φορέα

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρούσης είναι  1.749,00 € ( χίλια εφτακόσια σαράντα εννέα ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Με την με αριθμό πρωτοκόλλου 1369/17-07-2018 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης του Φορέα Διαχείρισης εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους  για την πραγματοποίηση της δαπάνης.

Η επιλογή του Αναδόχου θα γίνει από την Επιτροπή Ανάθεσης του Φορέα Διαχείρισης με βάση την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο αυτοπροσώπως ή με το νόμιμο εκπρόσωπο τους ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή με συστημένη ταχυδρομική επιστολή/υπηρεσία ταχυμεταφορών.

Προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/07/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου στην Πανεπιστημιούπολη  Ιωαννίνων, Τ.Κ. 45110.  Αποδεκτές είναι οι προσφορές που έχουν φθάσει έγκαιρα στο πρωτόκολλο του Φορέα Διαχείρισης μέχρι την ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής προσφορών. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν φάκελο προσφοράς, στον οποίο θα αναγράφονται,  

  1. τα στοιχεία του υποψήφιου αναδόχου,
  2. τα στοιχεία της παρούσας ανακοίνωσης (πρόσκλησης), ήτοι «Προσφορά για την έκδοση των πρακτικών του Θερινού Σχολείου , σύμφωνα με την αριθ.  1370/18-07-2018    πρόσκληση»,
  3. Επισυναπτόμενη οικονομική προσφορά του υποψηφίου.

Η πληρωμή του αναδόχου θα πραγματοποιηθεί για το συνολικό τίμημα, μετά την οριστική παραλαβή της έκδοσης των πρακτικών του θερινού σχολείου , στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου  και την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών (προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και  εκκαθάριση λοιπών υποχρεώσεων προς τρίτους), που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς και κάθε άλλο δικαιολογητικό, που τυχόν ζητηθεί από τον Φορέα Διαχείρισης. Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2018.

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φορέα (www.tzoumerka-park.gr), στο πρόγραμμα «Πρόγραμμα Διαύγεια» και στο ΚΗΜΔΗΣ.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου

Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΦΕΛΕΚΗΣ

 

Συννημένο Αρχείο: Πρόσκληση με Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.